Zonnebank Cosmetica

IMG_1086Sinds jaar en dag is Australian Gold de nummer 1 op het gebied van zowel in- als outdoor zonnen. Dat is dan ook de reden dat wij hier mee werken, hierover leren en u hier de beste adviezen over kunnen geven voor uw specifieke doel. Komt u voor Vitamine D, bruin, bruiner, bruinst of gewoon voor de ontspanning, voor ieder is wat wils in de verzorging!

Waarom adviseren wij u verzorging tijdens het zonnen?

  1. Bescherming tegen huidveroudering, huiduitdroging en alle risico’s van dien
  2. 40% meer bruinings resultaat al na 1 x zonnen en bij een basis product van Australian Gold
  3. Optimaal aanmaak van Vitamine D
  4. U behoud de kleur veel langer, wat uiteindelijk zonnen scheelt….

UV licht droogt de huid uit, u bootst een gehele dag strand, hoogzomer in bijvoorbeeld Spanje na, in een relatief korte tijd! De huid verliest hiermee erg veel vocht. Wanneer u uw huid niet zou verzorgen tijdens het zonnebanken, zal na ongeveer 9 minuten de huid zo droog zijn dat UV licht reflecteert, zowel pigmentatie als vitamine D zal niet meer optimaal worden aangemaakt. Huidveroudering vindt plaats en hiermee mist u altijd 40% van het resultaat!
Vertel ons uw doel en wij adviseren u om uw doel z.s.m. te bereiken op een verantwoorde manier. Dus… smeren, smeren en nog eens smeren.

Opbouwen en bijhouden van uw kleurtje

Wanneer u een kuurtje, ter voorbereiding voor bijvoorbeeld vakantie wilt doen, is het raadzaam om minimaal 1, maximaal 2 dagen tussen de zonsessies te laten, gedurende 5 keer.
Daarna kunt u de kleur bijhouden met ongeveer 1 x per week.

Wij adviseren u graag voor de beste zonnebank cosmetica producten en merken en hoe u dit het beste kunt toepassen. Kom gerust langs in de studio in Brielle.