Zonnebank Cosmetica

Sinds de start van ons bestaan, zijn wij begonnen met het aanbieden van Australian Gold, bekent als de nummer 1 op het gebied van zowel in- als outdoor zonnen. Inmiddels is ons assortiment uitgebreid naar Devoted Creations. Sinds kort bieden wij nu ook DE SHEA BUTTER van Holistic Doula aan, voor een ieder die gaat voor smeren zonder rommel! Wij zijn daar inmiddels onwijs FAN van!!! 

Dat is dan ook de reden dat wij hier mee werken. U het beste advies geven voor uw specifieke doel, vinden wij het belangrijkste! Komt u voor Vitamine D, een geZONd kleurtje, voor een specifieke verbetering van uw huid (acne, psoriasis of eczeem bijvoorbeeld)…of gewoon voor de ontspanning, EEN MOMENT VOOR JEZELF, voor ieder is wat wils in de verzorging!

Waarom adviseren wij u verzorging tijdens het zonnen?

  1. Bescherming tegen huidveroudering, huiduitdroging;
  2. 40% meer bruinings resultaat al na 1 x zonnen;
  3. Optimaal aanmaak van Vitamine D
  4. U behoud de kleur veel langer, wat uiteindelijk zonnen scheelt….

UV licht droogt de huid uit, u bootst een gehele dag strand, hoogzomer in bijvoorbeeld Spanje na, in een relatief korte tijd! De huid verliest hiermee vocht. Wanneer u uw huid niet zou verzorgen tijdens het zonnebanken, zal na ongeveer 9 minuten de huid zo droog zijn dat UV licht reflecteert, zowel pigmentatie als vitamine D zal niet meer optimaal worden aangemaakt. Huidveroudering vindt plaats en hiermee mist u altijd 40% van het resultaat!
Vertel ons uw doel en wij adviseren u om uw doel z.s.m. te bereiken op een verantwoorde manier.  

Opbouwen en bijhouden van uw kleurtje

Wanneer u een kuurtje, ter voorbereiding voor bijvoorbeeld vakantie wilt doen, is het raadzaam om minimaal 1, maximaal 2 dagen tussen de zonsessies te laten, gedurende 5 keer.
Daarna kunt u de kleur bijhouden met ongeveer 1 x per week.

Wij adviseren u graag voor de beste zonnebank cosmetica producten en merken en hoe u dit het beste kunt toepassen. Kom gerust langs in de studio in Brielle.

35eb23df58754c5c87b789ab21e3ce86