Zonnebank en Huidverzorging

Eerder hebben wij altijd geadviseerd de huid tijdens het zonbezoek te beschermen met een verzorging. De afgelopen jaren zijn wij ons in deze overtuiging gaan verdiepen en hebben geleerd dat dit niet perse nodig is. Indien wordt gemerkt dat de huid droger wordt door de zon, adviseren wij zo natuurlijk mogelijke producten te gebruiken. Wij bieden hiervoor de SHEA Butter aan, speciaal voor een ieder die gaat voor smeren zonder rommel! Wij zijn daar inmiddels onwijs FAN van!!! Verkrijgbaar in blikjes van 15, 100 en 160 ml. 

Dat is dan ook de reden dat wij hier mee werken. U het beste advies geven voor uw specifieke doel, vinden wij het belangrijkste! Komt u voor Vitamine D, een geZONd kleurtje, voor een specifieke verbetering van uw huid (acne, psoriasis of eczeem bijvoorbeeld)…of gewoon voor de ontspanning, EEN MOMENT VOOR JEZELF, voor ieder is wat wils in de verzorging!

Wat kan het voordeel hiervan zijn?

  1. Voorkomt een droge huid;
  2. Herstelt het zelfhelendvermogen van de huid;
  3. Optimaal aanmaak van Vitamine D;
  4. Ook na het zonnen te gebruiken. Bijvoorbeeld als dag/nacht creme, als lippenbalsem, zelfs voor de droge punten in het haar. Kortom… een potje (blikje) puur GELUK.  

Vertel ons uw doel en samen nemen wij de tijd dit doel te bereiken op een verantwoorde manier.  

Opbouwen en bijhouden van uw kleurtje – HUIDTRAINING

Wanneer u een kuurtje, ter voorbereiding voor bijvoorbeeld vakantie wilt doen, is het raadzaam om minimaal 1, maximaal 2 dagen tussen de zonsessies te laten, gedurende 5 keer. Daarmee laat u uw huid wennen aan zonlicht en heeft u daarmee een natuurlijke bescherming in uw huid aangemaakt vergelijkbaar met een beschermingsfactor 4 tot 6. Daarna kunt u de kleur bijhouden met ongeveer 1 x per week.

Komt u voor Vitamine D, dan is de richtlijn gemiddeld 1 x per week om dit vitamine D niveau op peil te houden. 

Wij adviseren u graag voor de beste zonnebank cosmetica producten en merken en hoe u dit het beste kunt toepassen. Kom gerust langs in de studio in Brielle.

35eb23df58754c5c87b789ab21e3ce86